Altijd vers

Wij gaan voor vers

We hebben eigenlijk maar één belangrijke regel: als we het zelf niet lekker vinden, komt het er niet in! Dus gaan we voor kwaliteit. Onze aardappelen komen rechtstreeks van de coöperatie en we selecteren alleen de beste exemplaren.

Ook onze falafel is elke dag vers en huisgemaakt. Reken maar dat je het verschil proeft! We hebben ons eigen geheime recept voor onze sauzen. Die maken we ook met verse kruiden en ingrediënten. Diepvries en voorgebakken producten komen er bij ons niet in.

Duurzaam waar het kan

Als het even kan kiezen we voor duurzaam. We gebruiken zo veel mogelijk lokale producten en kopen bij lokale leveranciers. Onze aardappelen worden duurzaam geproduceerd in Nederland en Spanje. Daar zijn ze bij de Nederlandse coõperatie super goed in!

We kopen bovendien precies genoeg versproducten, zodat we niets hoeven weg te gooien. Het kan dus gebeuren dat we in onze restaurants ‘nee’ moeten verkopen. Op is op en daar vragen we je begrip voor!

Omdat alle beetjes helpen, bezorgen we thuis met de fiets. Dat doet onze partner Thuisbezorgd. Heb jij ideeën over hoe wij nog duurzamer kunnen ondernemen? We vinden het fijn als je met ons meedenkt. Stap op ons af en deel je verhaal.