Franchise

De enige echte Kumpir Company in Nederland start met franchise.

Vraag brochure aan

Het begin

Het familiebedrijf King Kumpir is in 2004 opgericht in Amsterdam. De familie heeft meerdere ondernemingen in de foodbranche met verschillende wereldkeukens. We hebben deze ondernemingen gefaseerd verkocht omdat wij geloven in een toekomst voor de foodbranche met gezond en vegetarisch eten. Begin 2020 presenteerden wij ons nieuwe concept POTAÉ in Utrecht.

Let's start

Alle vestigingen van POTAÉ / King Kumpir zijn in eigen beheer ontwikkeld. Wij hebben de afgelopen jaren ook een solide franchise-concept neergezet. Het concept en alle processen en werkwijzen zijn uitgewerkt op operationeel, commercieel, juridisch en strategisch vlak. Het contract met onze eerste franchisenemer is inmiddels al getekend.

Ondersteuning

  • Doorlopende bedrijfsbegeleiding
  • Turn key oplevering van jouw shop
  • Centrale inkoop en logistiek
  • Uitgebreide training en opleiding
  • Professionele marketing met centrale website
  • Formule-ontwikkeling en innovatie

Het vervolg

Heb jij interesse om als franchisenemer met ons samen te werken? Neem contact op en we sturen je snel onze franchise-brochure met uitgebreide informatie over onze kernwaarden en visie. Daarna maken we graag een (vrijblijvende) afspraak met je.

Heb jij interesse?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download hier onze Algemene Voorwaarden.

order-now

Zien we je zo?

Haal jouw Kumpir bij één van onze vestigingen en nuttig deze in ons restaurant. Vind hier een potae bij jou in de buurt!