Take it slow!

Aardappelen poffen kost tijd! Alleen als je ze precies lang genoeg poft, krijg je een lekker knapperige korst. We halen ze uit de oven als de binnenkant zacht en kruimig is. Hoe lang we ze poffen – dat is ons geheim! Jij hoeft in ieder geval nooit te wachten.

Als de aardappelen perfect gepoft zijn, kunnen we aan de slag. Met wat boter, kaas en een snufje zout kloppen we de binnenkant tot een romige puree. Vergis je niet. Het kost heel wat uren voor je deze truc onder de knie hebt!

Het eindresultaat is een knapperig gepofte aardappel met een luchtige puree. Gloeiend heet en puur natuur. Dat vinden we belangrijk: wat je ziet is wat je proeft. Kunstmatige toevoegingen komen er bij ons niet in.

order-now

Zien we je zo?

Haal jouw Kumpir bij één van onze vestigingen en nuttig deze in ons restaurant. Vind hier een potae bij jou in de buurt!